ستیل الکل

ستیل الکل | خرید ستیل الکل | فروش ستیل الکل | قیمت ستیل الکل

از ستیل الکل به طور گسترده ای در روان کننده ها، امولسیون کننده ها، حشره کش ها و مواد شوینده استفاده می شود. ستیل الکل همچنین در دمای بالاتر از بدن انسان ذوب می شود، بنابراین در تهیه کرم های آرایشی (به عنوان مثال، رژ لب) که به راحتی قالب می شوند و در صورت گرم شدن توسط پوست نرم می شوند، مفید است

کد محصول: 990524 دسته‌بندی:

ستیل الکل | خرید ستیل الکل | فروش ستیل الکل | قیمت ستیل الکل | خرید | فروش 

ستیل الکل

این ماده که توسط شرول (Michel Chevreul ) در سال ۱۹۱۳ کشف شد، یکی از قدیمی ترین الکل های شناخته شده با زنجیره طولانی است. هنگامی که او نمونه ای از اسپرماستی (یک موم جامد حاصل از خنک شدن روغن نهنگ اسپرم) را با پتاس سوزآور (هیدروکسید پتاسیم) گرم کرد، بلورهای بی رنگی ظاهر شدند. اگرچه شرول فکر می کرد که این بلورها ترکیبی از اتیلن و آب هستند، اما با تجزیه و تحلیل کامل تر توسط سایر محققان در سال ۱۸۳۶ ترکیب آن به عنوان الکل مشخص شداین ها الکل های چربی هستند که دارای دم آلیفاتیک و ۱۳ تا ۲۱ اتم کربن هستند.

این ماده، همچنین به عنوان الکل ۱-hexadecanol و palmityl شناخته می شود، یک ماده رایج در انواع محصولات مراقبت شخصی و مواد آرایشی است. این ماده از روغنهای گیاهی مانند روغن نخل یا نارگیل گرفته شده است.

این ماده، یک الکل چرب ۱۶ کربنه با فرمول شیمیایی CH۳ (CH۲) ۱۵OH است. این ماده را می توان از طریق کاهش اسید پالمیتیک تولیدکرد. اکنون این ماده از طریق کاهش اتیل پالمیتات (استر مومی اسید پالمیتیک) با سدیم فلزی و الکل یا در شرایط اسیدی با هیدرید آلومینیوم لیتیوم به عنوان کاتالیزور تولید می شود.این ماده در دمای اتاق به صورت پودر یا پوسته سفید مومی وجود دارد و در آب محلول نیست ولی در الکل ها و روغن ها محلول است.

این ماده در چندین مایعات بیولوژیکی مانند مدفوع، خون و ادرار شناسایی شده است. درون سلول، این ماده در درجه اول در غشا و سیتوپلاسم قرار دارد. در انسان، این ماده در مسیر سنتز پلاسمالوژن نقش دارد. این ماده طعم گل و موم دارد. این ماده یک ترکیب بالقوه سمی است.

شرکت اوج آزما پلاست فعال در زمینه فروش مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی، آماده ارائه خدمات در حوزه فروش ستیل الکل با کیفیت عالی، قیمت مناسب و در مقادیر دلخواه به مشتریان می باشد.

کاربرد های ستیل الکل

عمدتا از این ماده به عنوان، امولسیفایر و ماده ضخیم کننده استفاده می شود که ضخامت مایع را تغییر داده و ظرفیت کف را افزایش می دهد و تثبیت می کند.به دلیل خاصیت اتصال به آب، از این ماده معمولاً به عنوان نرم کننده ای استفاده می شود که از خشک شدن و پاره شدن پوست جلوگیری می کند.در محصولات مراقبت شخصی مانند لوسیون ها و کرم های پوستی، این ماده به عنوان یک ماده ضخیم کننده و امولسیون کننده عمل می کند تا از جدا شدن مواد محصول جلوگیری کند.

از آنجا که این ماده در دمای بالاتر از متوسط دمای بدن انسان ذوب می شود، در محصولات آرایشی مانند رژ لب مفید است و به چسبیدن رنگ به پوست لب کمک می کند..این دارو به عنوان مرطوب کننده برای درمان یا جلوگیری از خشکی، پوسته پوسته، خارش پوست و تحریکات جزئی پوست (به عنوان مثال، بثورات پوشک، سوختگی پوست در اثر پرتودرمانی) استفاده می شود. بعضی از محصولات (به عنوان مثال، اکسید روی، نفت سفید) بیشتر برای محافظت از پوست در برابر تحریک (به عنوان مثال ، از رطوبت) استفاده می شود.ستیل الکل همچنین در لیست مواد تشکیل دهنده OTC به عنوان یک محافظ پوست در برابر تحریکات پوستی ناشی از گزیدگی سم، بلوط، سماق و گزش حشرات یا نیش ذکر شده است.

ستیل الکل همچنین یک ماده افزودنی غذایی چند منظوره است که به عنوان ماده طعم دهنده یا در تزیینات غذایی استفاده می شود. به عنوان مثال، ستیل الکل یکی از عناصر تشکیل دهنده حروف یا تصاویر رنگی روی برخی از انواع آب نبات یا آدامس است.در کاربردهای صنعتی، ستیل الکل ماده اصلی تولید سوخت، واسطه های شیمیایی و نرم کننده ها است و به عنوان روان کننده مهره ها و پیچ و مهره ها در کاربردهای تولیدی استفاده می شود.ستیل الکل دارای خاصیت آبرسانی است که آن را به یک امولسیون کننده و تثبیت کننده مناسب در فرمولاسیون های دارویی تبدیل می کند. این ماده همچنین به دلیل توانایی های پراکندگی و خاصیت تثبیت کنندگی در فرمولاسیون پایه پماد قابل شستشو وجود دارد.

فعالیت بالقوه ضد میکروبی ستیل الکل ممکن است به دلیل تغییر در نفوذپذیری غشای سلول باشد که باعث جلوگیری از جذب مواد مغذی ضروری و القا انتشار مواد به سمت خارج از اجزای سلول می شود. تصور می شود که این مکانیسم عملکرد، پیشنهادی برای سایر الکلهای آلیفاتیک با زنجیره بلند با فعالیت ضد میکروبی مشابه، مانند الکل میریستیل و الکل بهنیل باشد.از آنجا که هیدرولیز ستیل الکل به راحتی انجام نمی شود، می توان از ستیل الکل به عنوان یک فیلم نازک روی یک سطح (به عنوان مثال، روی برگ گیاهان در حال رشد یا از طریق یک مخزن آب) استفاده کرد تا میزان اتلاف آب را از طریق تبخیر کاهش دهد.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ستیل الکل

White crystals Appearance
۳۴۴ °C Boiling Point
۳۶۶۵۳-۸۲-۴ CAS Number
۱۶۱۲۵ ChEBI
Sodium Hydroxide;Sodium Borohydride;Palmitoyl Chloride;Cetyl Palmitate Chemical Composition
۰.۸۱۱g/cm۳ Density
۲۵۳-۱۴۹-۰ EINECS Number
۲۹۰۵۱۷۰۰۰ HS Code
Hexadecan-1-ol IUPAC Name
۱S/C16H34O/c1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17/h17H,2-16H2,1H3 InChI
BXWNKGSJHAJOGX-UHFFFAOYSA-N InChIKey
۹۵.۰% LR Assay
۴۹ °C Melting Point
۲۴۲.۴۴ g/mol Molar Mass
C۱۶H۳۴O Molecular Formula
H-1,F-1,R-0,C-NA NFPA 704
MM0225000 RTECS Number
Palmitate;Palmitic Acid Related Compounds
Insoluble Solubility
Cetanol;Cetyl alcohol;Ethal;Ethol;Hexadecanol;Hexadecyl Alcohol;Palmityl alcohol Synonyms

منابع :

https://www.chemicalsafetyfacts.org/cetyl-alcohol/

https://go.drugbank.com/drugs/DB09494

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/1-Hexadecanol

https://www.britannica.com/science/cetyl-alcohol

شرکت اوج آزما پلاست ارائه دهنده ستیل الکل با کیفیت تضمین شده از کمپانی های معتبر از قبیل مرک است. جهت کسب اطلاعات بیشتر از قیمت و خرید با ما تماس بگیرید.

فرم مشاوره در مورد محصول

جهت مشاوره و خرید با ما تماس بگیرید و یا فرم زیر را تکمیل نمایید.

  • ۳ + ۶۲ =

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *