سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات | خرید سدیم لوریل سولفات | فروش سدیم لوریل سولفات | قیمت سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات (SLS)، ماده تمیز کننده و سورفاکتانت است. سدیم لوریل سولفات (SLS) یکی از حساس ترین مواد پاک کننده است که در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.

کد محصول: 990533 دسته‌بندی:

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات | خرید سدیم لوریل سولفات | فروش سدیم لوریل سولفات | قیمت سدیم لوریل سولفات | خرید | فروش 

وقتی ما از یک محصول شستشو یا زیبایی روی پوست خود استفاده می کنیم، احتمالاً مایعی است که از یک فاز آب و یک فاز روغنی ساخته شده است. همانطور که می دانیم، روغن و آب با هم مخلوط نمی شوند، بنابراین برای حفظ مواد چیزی لازم است.یک سورفکتانت اجازه می دهد تا روغن و مولکول های آب به هم متصل شوند. این همان چیزی است که در صابون ها و مواد شوینده یافت می شود تا بتوانیم صورتها یا ظروف روغنی خود را با آب بشوییم و مواد ناخوشایند را از بین ببریم.

این ماده یک ماده سورفاکتانت است و اثربخشی، کم هزینه بودن، فراوانی و سادگی آن به معنای استفاده از آن در انواع محصولات آرایشی، پوستی و مصرفی است. از این ماده در  بسیاری از ترکیبات محصولات مراقبت شخصی و تمیز کننده ها استفاده می شود. این ماده می تواند از منابع طبیعی مانند روغن نارگیل و هسته خرما تهیه شود و همچنین می تواند در محیط آزمایشگاهی تولید شود.

آیا سدیم لوریل سولفات خطرناک است؟

بیرونی ترین لایه پوست ما به طور خاص برای جلوگیری از مضر بودن مواد طراحی شده است و این جایی است که یک سورفکتانت می تواند مشکلاتی ایجاد کند. استفاده از ماده شیمیایی که این مکانیسم دفاعی را تضعیف می کند، می تواند به پوست آسیب برساند.

برخی از سورفاکتانت ها بیشتر از سایرین تحریک کننده پوست ما هستند. برای اینکه چیزی مضر، تحریک کننده یا حساسیت زا باشد ، باید دو معیار را داشته باشد.این ماده باید در مطالعاتی برای تحریک پوست انسان یافت شده و توانایی نفوذ به پوست را داشته باشد. این ماده هر دو مورد را تیک می زند.محققان از آلمان ۱۶۰۰ بیمار را از نظر تحریک پذیری این ماده آزمایش کردند و دریافتند ۴۲٪ از بیماران آزمایش شده واکنش تحریک کننده دارند.

مطالعه دیگر روی هفت داوطلب در طی یک دوره سه ماه و نیم نشان داد که تماس منظم باعث تحریک می شود و هنگامی که پوست دیگر در معرض این ماده قرار نگرفت، تحریک فروکش می کند.مطالعه دیگر نشان داد که هرچه آب مورد استفاده با این ماده گرمتر باشد، تحریک کننده تر خواهد بود.در حقیقت، SLS  ماده شناخته شده ای است که باعث تحریک می شود، و به عنوان یک کنترل مثبت در آزمایش های پوستی استفاده می شود. به عبارتی حساسیت زایی محصولات پوستی جدید در حال آزمایش را، با SLS مقایسه می کنند.اگر فردی به این ماده حساس باشد، ممکن است در ناحیه ای که در تماس بوده قرمزی، خشکی، پوسته پوسته شدن، خارش یا زخم دیده شود.

شرکت اوج آزما پلاست فعال در زمینه فروش مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی، آماده ارائه خدمات در حوزه فروش سدیم لوریل سولفات با کیفیت عالی، قیمت مناسب و در مقادیر دلخواه به مشتریان می باشد.

تفاوت سدیم لوریل سولفات (SLS) و سدیم لوریت سولفات (SLES)

تفاوت معنی داری بین دو سولفات وجود دارد. هر دو به عنوان مواد کف کننده و پاک کننده عمل می کنند اما  SLS بیشتراز SLES تحریک کننده است. سدیم لوریل سولفات (SLS) بیشتر از سدیم لوره سولفات (SLES) به سطح پوست متصل می شود بنابراین SLS بسته به حساسیت فرد می تواند تحریک کننده تر باشد و باعث واکنش های آلرژیک شود.

کاربرد های سدیم لوریل سولفات

این ماده کشش سطحی محلول های آبی را کاهش می دهد و به عنوان امولسیفایر چربی، ماده مرطوب کننده و شوینده در مواد آرایشی، دارویی و خمیر دندان استفاده می شود. این ماده همچنین در کرم ها و خمیرها برای پراکندگی مناسب مواد و به عنوان ابزار تحقیق در بیوشیمی پروتئین استفاده می شود. این ماده همچنین دارای برخی از فعالیت های میکروب کشی است.

این ماده از دهه ۱۹۳۰ یکی از مواد تشکیل دهنده شامپوها است. این ماده به عنوان یک سورفکتانت عمل می کند، روغن و آلودگی مو را به دام می اندازد. این ماده که یک ماده کف کننده موثراست، می تواند به ایجاد کف در محصولاتی مانند مواد شستشوی بدن و دست، مواد شوینده صورت کمک کند. به همین ترتیب این ماده به ایجاد عمل کف در خمیر دندان کمک می کند و همچنین به حذف ذرات غذا از دندان کمک می کند.

این ماده یک سورفکتانت موثر است که در محصولات تمیز کننده خانگی برای کمک به از بین بردن لکه ها و باقی مانده های روغنی مانند لکه های مواد غذایی موجود در فرش ها استفاده می شود. این ماده به دلیل توانایی در تجزیه روغن و گریس، در بسیاری از محصولات تمیز کننده صنعتی مانند مواد چربی گیر موتور و شوینده های قدرت صنعتی نیز ماده موثری است.

به عنوان افزودنی غذایی، از این ماده به عنوان امولسیون کننده یا غلیظ کننده استفاده می شود. به عنوان مثال، SLS کمک می کند تا گل ختمی و محصولات تخم مرغ خشک، سبک باشد. این ماده همچنین به ترکیب اسیدها با مایعات کمک می کند، به عنوان مثال در آب میوه ها از این ماده استفاده می شود.

منابع :

https://www.chemicalsafetyfacts.org/sodium-lauryl-sulfate

https://theconversation.com/what-is-sodium-lauryl-sulfate-and-is-it-safe-to-use-125129

https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/what-is-sodium-lauryl-sulfate

شرکت اوج آزما پلاست ارائه دهنده سدیم لوریل سولفات با کیفیت تضمین شده از کمپانی های معتبر از قبیل دکتر مجللی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر از قیمت و خرید با ما تماس بگیرید.

فرم مشاوره در مورد محصول

جهت مشاوره و خرید با ما تماس بگیرید و یا فرم زیر را تکمیل نمایید.

  • ۵ + ۶۸ =

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *